Gebze Beyaz Kalpler'den 10 parmağında 10 marifet var
Gebze Beyaz Kalpler'den 10 parmağında 10 marifet var
1. Geleneksel Yemek Yarışmasında jüri üyesi şefler, Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçılık eğitimi gören öğrencilere hayran kaldı. Domates çorbasından çökertme kebabına kadar şefler ne istediyse yaptılar.
Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 11:03
Kaynak: İGF Haber
KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze bölgesinde yaşayan gençlerin eğitim ve sosyal alanda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmete aldığı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde faaliyetler hız kesmiyor.
Çeşitli sebeplerden dolayı eğitim hayatına devam edemeyen ya da sosyal hayatında problemler yaşayan gençlerin eğitimi ve gelişimi için hizmet veren merkezde 1. Geleneksel Yemek Yarışması düzenlendi.
Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı kursunda eğitim alan öğrenciler, düzenlenen yarışmada hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler usta şefleri aratmadı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise ünlü şef ve yazar Rüzgar Sünbül ve şef Uğur Girdik yaptı.
YEMEKLER JÜRİNİN BEĞENİSİNE SUNULDU
Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde 1. Geleneksel Yemek Yarışması heyecanı yaşandı. Merkezde aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler ilk olarak A ve B olmak üzere iki gruba ayrıldı. Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde görevli personel de öğrencilere eşlik etti. Her gruba menüyü yapmaları için 90 dakika verildi. Öğrencilerden domates çorbası, köz patlıcan salatası, paçanga böreği, çökertme kebabı, roka salatası ve keşkül yapmaları istendi. Yarışma esnasında püf noktaları şeflerden alan öğrenciler birbirinden lezzetli yemekler pişirdi. Yemekleri eksiksiz yapan öğrenciler daha sonra güzel ve lezzetli yemekleri jürinin beğenisine sundu.
Dostça ve kıyasıya rekabete sahne olan yemek yarışmasında jüri üyeleri öğrencilerin yaptığı yemekleri tadarak puanladı. Heyecanlı bir bekleyişin ardından açıklanan sonuçlarda B Grubu 424 puan alarak birinci oldu. İkinci olan A Grubu ise 406 puan aldı. Yarışmanın sonunda kazanan takıma madalya ve hediyeleri şefler tarafından takdim edildi. Öğrenciler de şeflere teşekkür etmek adına cam boncuk atölyesinde hazırladıkları çerçevelerden hediye etti.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Gebze Beyaz Kalpler'den 10 parmağında 10 marifet var
1. Geleneksel Yemek Yarışmasında jüri üyesi şefler, Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçılık eğitimi gören öğrencilere hayran kaldı. Domates çorbasından çökertme kebabına kadar şefler ne istediyse yaptılar.
KOCAELİ (İGFA) -Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze bölgesinde yaşayan gençlerin eğitim ve sosyal alanda gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmete aldığı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde faaliyetler hız kesmiyor.
Çeşitli sebeplerden dolayı eğitim hayatına devam edemeyen ya da sosyal hayatında problemler yaşayan gençlerin eğitimi ve gelişimi için hizmet veren merkezde 1. Geleneksel Yemek Yarışması düzenlendi.
Bu kapsamda Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde aşçı yardımcılığı kursunda eğitim alan öğrenciler, düzenlenen yarışmada hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin hazırladığı birbirinden lezzetli yemekler usta şefleri aratmadı. Yarışmanın jüri üyeliğini ise ünlü şef ve yazar Rüzgar Sünbül ve şef Uğur Girdik yaptı.
YEMEKLER JÜRİNİN BEĞENİSİNE SUNULDU
Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde 1. Geleneksel Yemek Yarışması heyecanı yaşandı. Merkezde aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler ilk olarak A ve B olmak üzere iki gruba ayrıldı. Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde görevli personel de öğrencilere eşlik etti. Her gruba menüyü yapmaları için 90 dakika verildi. Öğrencilerden domates çorbası, köz patlıcan salatası, paçanga böreği, çökertme kebabı, roka salatası ve keşkül yapmaları istendi. Yarışma esnasında püf noktaları şeflerden alan öğrenciler birbirinden lezzetli yemekler pişirdi. Yemekleri eksiksiz yapan öğrenciler daha sonra güzel ve lezzetli yemekleri jürinin beğenisine sundu.
Dostça ve kıyasıya rekabete sahne olan yemek yarışmasında jüri üyeleri öğrencilerin yaptığı yemekleri tadarak puanladı. Heyecanlı bir bekleyişin ardından açıklanan sonuçlarda B Grubu 424 puan alarak birinci oldu. İkinci olan A Grubu ise 406 puan aldı. Yarışmanın sonunda kazanan takıma madalya ve hediyeleri şefler tarafından takdim edildi. Öğrenciler de şeflere teşekkür etmek adına cam boncuk atölyesinde hazırladıkları çerçevelerden hediye etti.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Eskişehir Büyükşehir'den çiftçilere yeni destek
Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde eğitimler devam ediyor
Diyarbakır'da 3 mahallenin içme suyu sorunu çözülüyor
Diyarbakır’da fiyat etiketi denetimi
"Sonsuzluk Kervanı" Diyarbakırlılarla buluştu
Denizli Belediyespor Kadın Judocular madalyaya gitti
Denizli Büyükşehir kültürel değerleri geleceğe taşıyor
DESKİ’den bir doğal arıtma da Kale-Karaköy’e
Balıkesirli minik eller geleceği kodluyor
Vefakar başkan ekip arkadaşını sonsuzluğa uğurladı
CHP Bursa'dan 10 Aralık mesajı
BALBUCKS ikinci şubesini Avlu’ya açıyor
Balıkesir Büyükşehir'den BALŞARJ hizmeti
Antalya’dan Antep fıstığı üretimi hamlesi
Bursa'nın Efeleri Fenerbahçe Parolapara'ya konuk olacak