Edirne'de Keşan Halk Eğitimi Merkezi, “Organik Arı ve Arı Ürünleri Yetiştiriciliği” kursu açtı. Teorik ve uygulamalı eğitimlerle arıcılara organik bal üretimi, kovan bakımı ve sürdürülebilir arıcılık teknikleri öğretiliyor. Kurs, kırsal kalkınmaya destek olmayı amaçlıyor.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Halk Eğitimi Merkezi, arıcılıkla ilgilenen vatandaşlar için “Organik Arı ve Arı Ürünleri Yetiştiriciliği” kursu başlattı.
Organik üretim yöntemlerini yaygınlaştırmayı hedefleyen kurs, katılımcılara organik bal üretimi, arı sağlığı, kovan bakımı, arı ürünlerinin değerlendirilmesi ve sürdürülebilir arıcılık teknikleri konularında kapsamlı eğitim sunuyor.
Uzman eğitmenler eşliğinde yürütülen kurs, teorik derslerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle kursiyerlerin bilgi ve becerilerini güçlendiriyor.
Katılımcılar, arıcılıkta temel teknikleri öğrenerek kendi üretimlerini geliştirme ve kırsal kalkınmaya katkı sağlama fırsatı buluyor.
Keşan Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, kursa gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bölgedeki doğal üretim faaliyetlerini desteklemek için benzer mesleki ve teknik eğitimlerin devam edeceğini belirtti.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Edirne Keşan’da organik arıcılık kursu başladı
Edirne Keşan’da organik arıcılık kursu başladı
Edirne'de Keşan Halk Eğitimi Merkezi, “Organik Arı ve Arı Ürünleri Yetiştiriciliği” kursu açtı. Teorik ve uygulamalı eğitimlerle arıcılara organik bal üretimi, kovan bakımı ve sürdürülebilir arıcılık teknikleri öğretiliyor. Kurs, kırsal kalkınmaya destek olmayı amaçlıyor.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Keşan Halk Eğitimi Merkezi, arıcılıkla ilgilenen vatandaşlar için “Organik Arı ve Arı Ürünleri Yetiştiriciliği” kursu başlattı.
Organik üretim yöntemlerini yaygınlaştırmayı hedefleyen kurs, katılımcılara organik bal üretimi, arı sağlığı, kovan bakımı, arı ürünlerinin değerlendirilmesi ve sürdürülebilir arıcılık teknikleri konularında kapsamlı eğitim sunuyor.
Uzman eğitmenler eşliğinde yürütülen kurs, teorik derslerin yanı sıra uygulamalı eğitimlerle kursiyerlerin bilgi ve becerilerini güçlendiriyor.
Katılımcılar, arıcılıkta temel teknikleri öğrenerek kendi üretimlerini geliştirme ve kırsal kalkınmaya katkı sağlama fırsatı buluyor.
Keşan Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri, kursa gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bölgedeki doğal üretim faaliyetlerini desteklemek için benzer mesleki ve teknik eğitimlerin devam edeceğini belirtti.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Erciyes'in zirvesinde öğrencilere uluslararası etkinlik
McGettigan Eurovision ödülünü iade edecek
İzmir caddeleri traktörlerle dolacak!
Nevşehir Belediyesi’nden köy öğrencilerine anlamlı destek
Özgür Özel: Asgari ücret 30 bin lira olmalı
'Güneş Umutttan Şimdi Doğar' sergisi açıldı
Kredi kartlarında yeni dönem başlıyor
Bilecik Pazaryeri’nde kan bağışı seferberliği
Doğu Karadeniz için kuvvetli yağış ve kar uyarısı!
Ordu’da çocuklara 186 yeni oyun grubu kazandırıldı
Önce Karadeniz, ardından Akdeniz sallandı!
İzmir Öğretmen Akademilerİ'nde Türk Müziği ziyafeti
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'la ilgili son durum açıklaması
Balıkesir’de öğrencilere ulaşım kolaylığı
Bozüyük OSB Müteşebbis Heyeti toplandı