SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte zararlı haşere gruplarına karşı çalışmalar başlatan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, zararlı haşerelere karşı ekiplerle birlikte bizzat çalışmaya katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 13:03
Kaynak: İGF Haber
Bursa Yenişehir'de Başkan Özel, haşareyle mücadeleye bizzat katıldı

BURSA (İGFA) - Yenişehir Belediyesi, çevre sağlığını olumsuz yönde etkiyebilecek haşere sorununu çözmekte kararlı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Tarım Peyzaj A.Ş tarafından ilçede sivrisinek ve karasinekle mücadele başta olmak üzere tüm haşerelere
karşı çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında; lavra mücadelesi için kanallar, foseptikler, su birikintileri, dereler ve mazgallar ile rögarlar, çöp konteynırları gübrelik alanlar periyodik olarak ilaçlanıyor.

BAŞKAN ÇALIŞMALARA BİZZAT KATILDI

Çalışmalara Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel de bizzat katıldı. Çalışma sonrası açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, “Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü ve Tarım Peyaj A.Ş ekipleri tarafından ilçemizin dört bir tarafında tespit edilen üreme noktalarında hem sivrisinek hem de karasinekle ilgili mücadeleye başladık. Bu çalışmalar her gün, her hafta periyodik olarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.