SON DAKİKA
Hava Durumu

BTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Uyanık 'Yerel Vizyon'da

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Uyanık, Bursada Bugün TV ortak yayınıyla İGF TV üyesi tüm medyalara canlı yayına konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 16:15
Kaynak: İGF Haber
BTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Uyanık 'Yerel Vizyon'da

BURSA (İGFA) - Bursa Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Uyanık, İGF TV ve Bursada Bugün TV ortak yayınında gazeteci yazar Mehmet Çetinkaya’nın sunduğu ‘Yerel Vizyon’ programına konuk oldu.

TÜBİTAK'tan Müsilaj Araştırmaları kapsamında "Marmara Denizi'nde Denizcilik Taşımacılığı Kaynaklı Kirliliğin Müsilaj Oluşumuna Etkisi" konulu projesinin yanı sıra bir çok projede de tecrübesi bulunan Prof. Dr. Uyanık, canlı yayında Çetinkaya’nın sorularını yanıtlıyor.

Fakültenin kuruluş süreci ile ilgili detayları da paylaşan Prof. Dr. Uyanık, Bursa'nın lokasyon olarak öğrenciler açısından çok yüksek puanlı öğrencileri aldıklarını belirtti. Dekan Uyanık, ÖSYM tarafından yerleştirilen öğrencilerin giriş puanlarının yeni açılmış olunmasına rağmen 12 denizcilik fakültesi arasında Bursa'nın öğrenci alımı açısından doğrudan 3. sıraya girdiğini söyledi.

https://youtu.be/yep2oHLYIZc

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.