Avrupa'da Vegan Mutfak ve Butik Otelcilik Staj Deneyimi Erasmus+ katkısı
Avrupa'da Vegan Mutfak ve Butik Otelcilik Staj Deneyimi Erasmus+ katkısı
Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin "Avrupa'da Vegan Mutfak ve Butik Otelcilik Staj Deneyimi" adlı ERASMUS+ kapsamında Türk Ulusal Ajans’tan hibe alan ve 1 Eylül 2019 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında hayata geçirilen proje kapsamında 4 ana yurtdışı staj faaliyeti düzenlendi.
Haber Giriş Tarihi: 20.10.2022 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2022 08:50
Kaynak:
İGF Haber
Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) - Proje kapsamında; 11-23 Nisan 2022 tarihleri arasında yiyecek içecek alanından 3 öğrenciler The Garden Studio & Café kurumu ev sahipliğinde; 3 öğrenci ise Kozmosz Vegán Étterem kurumu ev sahipliğinde Vegan Mutfak alanında stajlarını gerçekleştirdi.
16-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yiyecek içecek alanından 3 öğrenci The Garden Studio & Café kurumu ev sahipliğinde; 3 öğrenci ise Kozmosz Vegán Étterem kurumu ev sahipliğinde Vegan Mutfak alanında stajlarını gerçekleştirirken, 18-29 Nisan 2022 tarihleri arasında ise konaklama ve seyahat alanından 5 öğrenci Hotel Oasi del Mare Kurumu ev sahipliğinde; 5 öğrenci ise Hotel Margherita kurumu ev sahipliğinde Butik Otelcilik Uygulamaları üzerine stajlarını gerçekleştirdi.
Projenin en temelde sektörün ihtiyaç duyduğu konularda öğrencilerimizin bilgi ve deneyimlerini ve kazandırdığı sertifikalar ile öğrencilerimizin istihdam edilebilirliliklerini arttırdığını ifade eden Okul Müdürü Erdal Demiral; projenin kendi mesleklerine yönelik motivasyonları yüksek, özgüven sahibi, dil bilmenin önemini bilen nitelikli bireyler haline gelebilmelerine de katkı sağladığını da söyledi. Gelecekte daha çok sayıda öğrenciye imkân sağlayan projeler hazırlayabilmek adına personeli proje yönetimi ve ekip çalışması deneyimi edindiğii belirten Demiral, "Projemiz sayesinde eğitim kalitemizin artması ve kurumsal imajımızın güçlenmesi mesleki eğitime dair mevcut toplumsal önyargıların kırılmasına, ekibimiz tarafından projemizin çıktılarının sürdürülebilirliğinin sağlanması ile bölgedeki meslek okulları arasında tercih edilebilirlik oranımızın artmasına katkı sağlamıştır" diye konuştu.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Avrupa'da Vegan Mutfak ve Butik Otelcilik Staj Deneyimi Erasmus+ katkısı
Antalya’nın Kumluca ilçesinde, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin "Avrupa'da Vegan Mutfak ve Butik Otelcilik Staj Deneyimi" adlı ERASMUS+ kapsamında Türk Ulusal Ajans’tan hibe alan ve 1 Eylül 2019 ile 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında hayata geçirilen proje kapsamında 4 ana yurtdışı staj faaliyeti düzenlendi.
Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) - Proje kapsamında; 11-23 Nisan 2022 tarihleri arasında yiyecek içecek alanından 3 öğrenciler The Garden Studio & Café kurumu ev sahipliğinde; 3 öğrenci ise Kozmosz Vegán Étterem kurumu ev sahipliğinde Vegan Mutfak alanında stajlarını gerçekleştirdi.
16-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında yiyecek içecek alanından 3 öğrenci The Garden Studio & Café kurumu ev sahipliğinde; 3 öğrenci ise Kozmosz Vegán Étterem kurumu ev sahipliğinde Vegan Mutfak alanında stajlarını gerçekleştirirken, 18-29 Nisan 2022 tarihleri arasında ise konaklama ve seyahat alanından 5 öğrenci Hotel Oasi del Mare Kurumu ev sahipliğinde; 5 öğrenci ise Hotel Margherita kurumu ev sahipliğinde Butik Otelcilik Uygulamaları üzerine stajlarını gerçekleştirdi.
Projenin en temelde sektörün ihtiyaç duyduğu konularda öğrencilerimizin bilgi ve deneyimlerini ve kazandırdığı sertifikalar ile öğrencilerimizin istihdam edilebilirliliklerini arttırdığını ifade eden Okul Müdürü Erdal Demiral; projenin kendi mesleklerine yönelik motivasyonları yüksek, özgüven sahibi, dil bilmenin önemini bilen nitelikli bireyler haline gelebilmelerine de katkı sağladığını da söyledi. Gelecekte daha çok sayıda öğrenciye imkân sağlayan projeler hazırlayabilmek adına personeli proje yönetimi ve ekip çalışması deneyimi edindiğii belirten Demiral, "Projemiz sayesinde eğitim kalitemizin artması ve kurumsal imajımızın güçlenmesi mesleki eğitime dair mevcut toplumsal önyargıların kırılmasına, ekibimiz tarafından projemizin çıktılarının sürdürülebilirliğinin sağlanması ile bölgedeki meslek okulları arasında tercih edilebilirlik oranımızın artmasına katkı sağlamıştır" diye konuştu.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme yapıldı
KTO, makine ve takım tezgahları sektörünün nabzını tuttu
PTT'den 185. yıla özel sergi
Muğla Büyükşehir'den doğal dokuyu koruyan hamle
İzmit’te yeni yıl heyecanı Köseoğlu Sokak Şenliği'nde
Başkan Zinnur Büyükgöz, Gebzeli genç sporcularla buluştu
Keşan’da hava kirliliği alarm verdi! Partikül madde seviyesi 285'e ulaştı
CHP’li Sarıgül: Futbolda temiz eller operasyonu şart
Başkan Bozbey: Mudanya’yı Uludağ’dan denize ulaşılabilir, çağdaş kıyı kentine dönüştürüyoruz
ARNİAD ailesi Arnavut öğrencilerle buluştu
Asgari ücretle ilgili ilk toplantı yapıldı... İkincisi ayın 18'inde
1,46 milyar TL tarımsal destek hesaplarda
Batman Kozluk Devlet Hastanesi'ne 2 yeni diyaliz cihazı
Cengiz Aytmatov Ankara Keçiören’de anıldı
Bursa yeni yıl coşkusuna hazır