Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 13:20
Kaynak:
İGF Haber
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Marmara TV
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Altın kaplamalı kebap sonrası 'To-Keb Burger'
Tokat'ta Furkan Yılmaz, gastronomiye bir lezzet daha kazandırdı. Yerel lezzetlerle hazırlanan ve 30 dakikada pişen To-keb Burger'i tanıttı.
Nurhan İÇMEZ - Tokat Haber / TOKAT (İGFA) - Tokat’ın tanınmış gurme kebap işletmecisi Furkan Yılmaz, dünya gastronomisine yeni bir ürün kazandırarak ses getirmeye devam ediyor.
Altın kaplama kebapla daha önce adından sıkça söz ettiren Yılmaz, bu kez yerel lezzetlerle hazırladığı "To-keb Burger" ile bir ilke imza attı.
To-keb Burger, Tokat’ın yerel mahsullerinden özenle seçilen patlıcan, domates, sarımsak, patates ve biber gibi malzemelerle, Karayaka kuzusu etinden hazırlanıyor.
Diğer hamburgerlerden farklı olarak, To-keb Burger’in hazırlanma süresi yaklaşık 30 dakika sürüyor. Bu özenli pişirme süresi, lezzetin doruğa ulaşmasını sağlıyor. Patatesler dahi 20 dakika boyunca özel yöntemlerle hazırlanıyor, böylece her bir bileşen büyük bir dikkatle sunuluyor.
Furkan Yılmaz’ın bu yeni lezzeti, dünya mutfağında dikkat çekmeye aday. Tokat'ın gurme kültürüne katkı sağlayan bu yenilik, şimdiden yerel ve ulusal basında konuşulmaya başlandı. Özellikle yerel ürünlerin gastronomiyle buluşması, bölgenin zengin tarımsal kaynaklarının değerlendirilmesinin bir örneği olarak görülüyor.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Özel'den hodri meydan: 2 Kasım'da seçimi getir!
Şehit astsubay Akhisar’da son yolculuğuna uğurlandı
Kocaeli Büyükşehir'den 'sıfır atık' hamlesi
İstanbul Büyükşehir'in 32. BİO'su Bakırköy’de açıldı
Keşanlı sporculardan Gemlik'te madalya başarısı
CGTN: Büyük BRICS, Küresel Güney'i nasıl güçlendiriyor?
BUSKİ’den ödemelerde 'sözleşme numarası' uyarısı
Manisa Şehzadeler'de muhtarlar buluşması
Bilecik’te 75 bin ton buğday üretildi
Bursa Nilüfer Yaylacık'ta çevre kirliliğine geçit yok
İstanbul Bakırköy’ün ilk bölgesel istihdam ofisi açıldı
Alifuatpaşa hemzemin geçidine kavuşuyor
Keşan Belediyesi’nin Erikli sahili kiralama uygulamasına SOL Parti’den tepki
Sakarya'da kaçak su kullanımına geçit yok
Çınar Çocuk Evleri’nde 3’üncü grup için 11 Temmuz’da kura çekilecek