SON DAKİKA
Hava Durumu

Türk Kızılayı Bursa'da Tutanç'la devam kararı

Türk Kızılay Bursa Şubesi 2022 yılı Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Murat Tutanç, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2022 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 10:15
Kaynak: İGF Haber
Türk Kızılayı Bursa'da Tutanç'la devam kararı

BURSA (İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şubesi 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde protokol, bağışçılar ve delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Tek liste ile gerçekleştirilen Genel Kurul’da mevcut Başkan Prof. Dr. Murat Tutanç, Türk Kızılay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Divan Başkanlığı'nı Mustafa Yavuz'un yaptığı genel kurulda Türk Kızılay tarihi ile ilgili önemli kilometre taşlarını anlatan bir sunum yapan ve seçildikten sonra yaptığı açıklamada, Türk Kızılayın hilalinin 154 yıldır aralıksız parladığını vurgulayan Türk Kızılay Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç,  şube çalışmalarını detaylı olarak anlattı. 2022 temasının ‘Dayanışma Yılı’ olarak belirlendiğini vurgulayan Tutanç, Türk Kızılayın bağışçılarıyla var olduğunu ve gönüllüleriyle de payidar olduğunu dile getirdi.

Protokolden yoğun katılımın olduğu genel kurulda Türk Kızılay Bursa Şubesi önceki dönem Başkanları İbrahim Dokunmazer, Davut Gürkan ve Özcan Susmaz’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Türk Kızılay Bursa Şubesi 2022 yılı Olağan Genel Kurulu’nda Gelecek 3 Yılın Tahmini Bütçeleri, Şube Eylem Planı, Denetçi Raporu, Faaliyet Raporu, Gelir-Gider Tablosu oy birliği ile kabul edilirken 2019-2020 ve 2021 yılları Şube Yönetim Kurulu da oy birliği ile ibra edildi.

TUTANÇ'IN YENİ YÖNETİMİ

Murat Tutanç başkanlığındaki Türk Kızılay Bursa Şubesi'nin yeni yönetiminde Mürsel Durmaz, Osman Nuri Koçdemir, Ahmet Emin Yılmaz, Numan Çakır, Fehmi Yılmaz, Necla Kemikli, Ünsal Barutcu, Kemal Tan, Ayşe Hacıoğlu, Sebahattin Yurtseven, Şube Denetçiliğine ise Osman Dikmen seçildi. Genel Merkez Genel Kurulu Delegeleri ise Murat Tutanç, Davut Gürkan, Mürsel Durmaz ve Sena Nur Çolak'tan oluştu.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.