SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜGİAD: Bursa tekstilde marka

TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu giysilik kumaş alanında Türkiye’nin tek fuarı olan Bursa Textile Show’u ziyaret ederek katılımcı firmalara başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2022 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2022 17:15
Kaynak: İGF Haber
TÜGİAD: Bursa tekstilde marka

BURSA (İGFA) - BTSO, Ticaret Bakanlığı, UTİB ve KOSGEB’in iş birliğiyle 15-17 Mart tarihleri arasında Merinos AKKM’de 7’nci kez düzenlenen Bursa Textile Show yurt dışı ve yurt içinden katılımcı firmaları sektör temsilcileri ile buluşturuyor.

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Parseker,  Uluslararası pazarda Bursa'nın tekstil ve kumaş sektöründe önemli bir üretim merkezi olduğuna dikkati çekerek, "Bursa tekstil sektöründe markalaşarak Türkiye’nin ihracat hedeflerine katkı sunmaya devam ediyor” dedi.

Textile Show ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Parseker, “Giysilik kumaş alanında Türkiye’nin tek fuarında sektörün önde gelen firmalarını Bursa’da görmek gerçekten mutluluk verici. Tekstil ve kumaş alanında Bursa dünya çapında önemli bir konuma yükseldi. Türkiye ise tekstil sektöründe son yıllarda yakaladığı ivme ile dünyanın en büyük tekstil ihracatçıları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.  Yerli markalarımızı küresel pazarda söz sahibi konuma yükseltmek ve marka değerimizi geliştirmek açısından fuarları çok değerli olarak görüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.