SON DAKİKA
Hava Durumu

Otomotive yön veren iki marka birleşti

Güçlerini tek bir marka altında birleştiren Otokoç ve Birmot, tüm faaliyetlerini Otokoç olarak devam ettirme kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2022 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2022 10:00
Kaynak: İGF Haber
Otomotive yön veren iki marka birleşti

BURSA (İGFA) - Otokoç ve Birmot’un güçleri, “Otokoç” adı altında birleşiyor.

Otokoç Otomotiv tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu yeni yapılanmayla birlikte daha önce Otokoç ve Birmot altında yer alan tüm araç markaları ve hizmetler Otokoç markası altında toplanıyor. 

Türkiye’nin lider otomotiv perakendecisi Otokoç Otomotiv çatısı altındaki Otokoç ve Birmot’un tek bir isim altında birleşmesinin getirdiği avantajlara dikkat çeken Otokoç Otomotiv Perakende Genel Müdür Yardımcısı Uğur Güven, aynı hedefe sahip iki ayrı hizmet markasının tek bir isim altında birleşmesinin çok sayıda avantajının bulunduğunu söyledi. Güven, Türkiye’nin en önemli ve en inovatif şirketlerinden biri olarak konumlanan, tüketici bilinirliği yüzde 90’ları aşan, sektörel sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alarak otomotiv sektörünün büyümesine ilave katma değer yaratmaya büyüyerek devam edeceğini kaydetti.

Birmot ve Otokoç’un tek bir isim altında birleşmesiyle birlikte; Ford, Ford Trucks, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Jeep ve Maserati markaları Otokoç bünyesinde toplandı.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.