Gastronomi, sanat ve tarihin buluşma noktası Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali’nin tarihleri 23-24-25 Mayıs olarak güncellendi. “Sofradan Beyaz Perdeye” uzanan bu yolculukta, gastronomi ve sinema atölyeleri ve film gösterimleri 3 gün boyunca katılımcılarla buluşacak.
İZMİR (İGFA) - Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali’nin tarihleri 23-24-25 Mayıs 2025 olarak güncellendi.
Gastronomi, sanat ve tarihi bir araya getiren festival, 3 gün boyunca gastronomi ve sinema atölyeleri, film gösterimleri, söyleşiler ve tadım deneyimleri sunacak.
Urla’daki etkinlik takvimiyle uyum sağlamak amacıyla tarih değişikliği yapılan festivalin biletleri BuBilet’te satışa çıktı.
“Açık Perde” etkinliğiyle bağımsız sinemacıların projeleri izleyiciyle buluşacak; workshoplar, masterclass’lar ve film gösterimleri ise Urladam, Köstem Zeytinyağı Müzesi ve Perdix’de gerçekleşecek.
Türk gastronomi filmleri kültürünü desteklemeyi hedefleyen festival, şeflerden sinemacılara geniş bir konuşmacı yelpazesiyle katılımcılara ilham verici bir deneyim vadediyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
İzmir Urla'da uluslararası gastronomi Mayıs'ta
Gastronomi, sanat ve tarihin buluşma noktası Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali’nin tarihleri 23-24-25 Mayıs olarak güncellendi. “Sofradan Beyaz Perdeye” uzanan bu yolculukta, gastronomi ve sinema atölyeleri ve film gösterimleri 3 gün boyunca katılımcılarla buluşacak.
İZMİR (İGFA) - Uluslararası Urla Gastronomi Film Festivali’nin tarihleri 23-24-25 Mayıs 2025 olarak güncellendi.
Gastronomi, sanat ve tarihi bir araya getiren festival, 3 gün boyunca gastronomi ve sinema atölyeleri, film gösterimleri, söyleşiler ve tadım deneyimleri sunacak.
Urla’daki etkinlik takvimiyle uyum sağlamak amacıyla tarih değişikliği yapılan festivalin biletleri BuBilet’te satışa çıktı.
“Açık Perde” etkinliğiyle bağımsız sinemacıların projeleri izleyiciyle buluşacak; workshoplar, masterclass’lar ve film gösterimleri ise Urladam, Köstem Zeytinyağı Müzesi ve Perdix’de gerçekleşecek.
Türk gastronomi filmleri kültürünü desteklemeyi hedefleyen festival, şeflerden sinemacılara geniş bir konuşmacı yelpazesiyle katılımcılara ilham verici bir deneyim vadediyor.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Trakya Üniversitesi’nde 'Trump sonrası dünya düzeni' konferansı
İzmit Belediyesi’nden şeffaflık adımı
Kocaeli'de uygun fiyatlı yemek dönemi
Bursa’da mera ıslahıyla hayvancılık güçleniyor
Halk Et Mobil Dilovası’nda
1 Mayıs'ta Bursa'da da ulaşım ücretsiz
Nilüfer’de emlak vergisi ilk taksit ödemeleri başlıyor
17 bin fide üreticilere teslim edildi
10 araçtan 6’sı arıza kaynaklı yolda kalıyor!
Manisa'da 1 Mayıs'ta toplu taşıma ücretsiz
Bursa Büyükşehir ile KalDer 'İyi Niyet Bildirgesi' imzaladı
Bursa'da Mandıras Deresi'nde yaz temizliği
Muğla ile Leshan arasında kardeşlik köprüsü kuruluyor
Sakarya'da ‘tıbbi atık’ hassasiyeti... 3 ayda 415 ton bertaraf edildi
Çumra’da 1 Mayıs öncesi emekçiler buluştu