Fırınları mercek altına alan zabıta müdürlükleri, gelen şikayetleri değerlendirerek fırınlara baskın gerçekleştirdi. Denetimde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliğine önem vermeyen fırınlara ceza yağdı.
GİRESUN (İGFA) - Giresun Belediyesi kent genelinde yürüttükleri kapsamlı denetimlerle vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Son olarak fırınları mercek altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliği ve işyeri ruhsatı gibi birçok başlıkta detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Denetimlerde, eksiklik tespit edilen işletmelere belirli bir süre verilerek gerekli uyarılar yapılırken, mevzuata aykırı durumlar için de tutanak tutuldu.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgulayarak, vatandaşlardan da olumsuzluklara karşı duyarlı olmalarını istedi.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim en temel önceliklerimizden biridir. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla denetimlerine aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Fırınlara zabıtadan şok baskın
Fırınlara zabıtadan şok baskın
Fırınları mercek altına alan zabıta müdürlükleri, gelen şikayetleri değerlendirerek fırınlara baskın gerçekleştirdi. Denetimde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliğine önem vermeyen fırınlara ceza yağdı.
GİRESUN (İGFA) - Giresun Belediyesi kent genelinde yürüttükleri kapsamlı denetimlerle vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Son olarak fırınları mercek altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliği ve işyeri ruhsatı gibi birçok başlıkta detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Denetimlerde, eksiklik tespit edilen işletmelere belirli bir süre verilerek gerekli uyarılar yapılırken, mevzuata aykırı durumlar için de tutanak tutuldu.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgulayarak, vatandaşlardan da olumsuzluklara karşı duyarlı olmalarını istedi.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim en temel önceliklerimizden biridir. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla denetimlerine aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
Antikkapı’nın lezzetleri Gebze Millet Bahçesi’nde
Atatürk, Efes Selçuk’ta şarkılar ve şiirlerle anıldı
İzmir’in altyapısında devrim
Burhanettin Duran'dan Çanakkale’de hatıra ormanı paylaşımı
Bursa İnegöl Belediyesi’nden 3 bölgede asfalt hamlesi
Güzelbahçeli gençler Atatürk için söyledi
Kastamonu dereleri kırmızı benekli alabalıklarla yeniden can buldu
Mersin’de Tiyatro Kursu’na yoğun ilgi
İzmir Büyükşehir'in 2026 bütçesi 110 milyar TL olarak öngörüldü
İSU’dan Kandıra ve İzmit’e sağlıklı ve güvenli altyapı yatırımı
Kocaeli'de maç günleri artık trafik nefes alacak
Yüzyılın Konut Projesi'ne ilk günden 936 bin başvuru!
Mudanyalıların kalbi Atatürk için attı
Ciro endeksi Eylül'de yıllık yüzde 37,5 arttı
Ağrı'da serveti değil, yüreği ile büyük: İbrahim Çeçen