Fırınları mercek altına alan zabıta müdürlükleri, gelen şikayetleri değerlendirerek fırınlara baskın gerçekleştirdi. Denetimde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliğine önem vermeyen fırınlara ceza yağdı.
GİRESUN (İGFA) - Giresun Belediyesi kent genelinde yürüttükleri kapsamlı denetimlerle vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Son olarak fırınları mercek altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliği ve işyeri ruhsatı gibi birçok başlıkta detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Denetimlerde, eksiklik tespit edilen işletmelere belirli bir süre verilerek gerekli uyarılar yapılırken, mevzuata aykırı durumlar için de tutanak tutuldu.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgulayarak, vatandaşlardan da olumsuzluklara karşı duyarlı olmalarını istedi.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim en temel önceliklerimizden biridir. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla denetimlerine aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Fırınlara zabıtadan şok baskın
Fırınlara zabıtadan şok baskın
Fırınları mercek altına alan zabıta müdürlükleri, gelen şikayetleri değerlendirerek fırınlara baskın gerçekleştirdi. Denetimde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliğine önem vermeyen fırınlara ceza yağdı.
GİRESUN (İGFA) - Giresun Belediyesi kent genelinde yürüttükleri kapsamlı denetimlerle vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Son olarak fırınları mercek altına alan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek ve unlu mamul üretimi yapan işletmelerde hijyen koşulları, gramaj uygunluğu, fiyat tarifesi, çalışanların kişisel temizliği ve işyeri ruhsatı gibi birçok başlıkta detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Denetimlerde, eksiklik tespit edilen işletmelere belirli bir süre verilerek gerekli uyarılar yapılırken, mevzuata aykırı durumlar için de tutanak tutuldu.
Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin düzenli aralıklarla süreceğini vurgulayarak, vatandaşlardan da olumsuzluklara karşı duyarlı olmalarını istedi.
Yetkililer yaptıkları açıklamada, “Halkımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim en temel önceliklerimizden biridir. Zabıta ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sağlığını korumak amacıyla denetimlerine aralıksız devam edecektir” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İGF Haber
Son Haberler
İstanbul'da AK Parti Şile Teşkilatı sahada
İzmir’in ibadethaneleri köşe bucak temizleniyor
+0.5 Akdeniz’in Geleceği Çalıştayı sona erdi
4. Gemlik Fotoğrafçılar Maratonu’nda ödüller sahiplerini buldu
Mesleki Yeterlilik Kurumu’ndan elektronik güvenlik sektörüne yeni standartlar
İzmir Büyükşehir'in kış destek paketleri ulaştırılıyor
Mersin’de ev kadınlarına ufuk açan eğitim programı
İzmir Bornova'da kent bostanlarında hasat coşkusu
Türkiye Kültür Yolu Festivali 2025 rekorlarla kapandı
Kocaeli'nin ulaşım stratejileri uluslararası arenaya taşınacak
Pakize Anne'den Mudanya'da denize siyah çelenk!
TUSAŞ Kayserili savunma sanayi ile buluştu
Türkiye küresel sahnenin yeni merkezi... 20 milyonu aşan ziyaretçi, rekor etkinlik trafiği
Kayseri Büyükşehir sporcusu Kutay Tek'in şampiyonluk gururu
İzmir Buca'da ortak çözüm hattı kuruldu